AZ ACÉL PENISE! Vegyen egy tablettát, és akár 100% -kal is megnő

Nem akarsz többé bénának tűnni, vagy zavarban lenni mikor az internetről újonnan megismert lánnyal akcióra kerül a sor? Lehet, hogy jó veled beszélgetni, értelmes vagy és művelt, de a tény az, hogy a lányoknak nagy szerszám kell. Sajnálom, de ez az igazság.

Nagyon sokáig lúzern voltam. A barátaim 20 éves szűznek hívtak. Most már csak a legjobb nőket viszem ágyba.

Mr. Kris - A férfiak véleménye

Az én történetem

1. Félénk szűz

A „szégyenteljes” kifejezéssel nem tudom, hogy túlzok-e. Mindig a buli szíve és lelke voltam, és rengeteg barátom volt. A probléma a nőkkel kapcsolatban merült fel - tudtam, hogy ezen a területen reménytelen vagyok. Kis szerszámot volt, ami merev állapotában kissé balra állt. Tudtam, hogy egy lánynak, akit ágyba akarok vinni, ez nevetséges lenne. Féltem és szégyelltem, és nem akartam, hogy a barátaim ezt megtudják.

2. Az első alkalmam

Három évvel ezelőtt találkoztam egy nagyszerű lánnyal. Szeretnivaló, kedves, udvarias volt. Hosszú ideig nem is foglalkoztunk a szex-szel, mert ő maga is kevés tapasztalattal rendelkezett az ágyban. Hat hónapnyi találkozgatás után végre megtörtént. Tudta, hogy szűz vagyok, és ezt tiszteletben tartotta, finom volt. Amikor nekiláttunk, láttam a meglepetését, amikor levette a bokszeremet. Meglepődött, csalódott, sőt megdöbbent volt. Amikor megláttam, az arckifejezését, nagyon megbántódtam, és az első kísérletem a szexre teljes katasztrófával végződött. Nem mertem a szemébe nézni.

Néhány nappal a helyzet után a barátnőm úgy döntött, hogy megpróbálja újra. Mivel végre - életemben először - történt meg a dolog, azonnal elélveztem, és még arra sem volt ideje, hogy bármit is érezzen. Barátaimnak igaza volt - lúzer voltam kis szerszámmal.

Néhány hónappal később szakítottam Ankával, miután kiderült, hogy megcsal. Valójában nem lepődtem meg- miért szeretne velem lenni, ha szex közben nem érzett semmit. Teljesen összetörtem, súlyos önértékelési problémáim voltak, és már az öngyilkosság gondolata is felmerült bennem.

3. Elfogadási kísérletek

Oké tudom, túlzásnak hangzik, de nem láttam más megoldást. Reménytelennek éreztem a helyzetemet. Azok akik nem kis méretű szerszámmal rendelkeznek, nem fogják megérteni. Pszichológushoz is elmentem, hogy segítsen a komplexusaim kezelésében. Igen- a pszichológus vállán sírtam, hogy a barátnőm elhagyott a kis férfiasságom miatt. Teljes őrület! Ha ezt bármelyik barátom megtudja...

„Vannak dolgok, amelyek nem rajtunk múlanak. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy elfogadjuk őket”

Ez volt a pszichológus aranytanácsa, arra hogy jobban érezzem magam. Nem tudom, hogy bármelyikőtök elfogadná-e azt a tényt, hogy egész életében nem fog tudni normálisan szexelni. Én nem tudtam, szóval elkezdtem alternatívákat keresni

4. Internetes szex randik

A célom egy volt - lefeküdni valakivel. Rendes srác vagyok, de megvannak az igényeim. Az internet klassz, az akció előtt elküldhettem egy fotót a szerszámomról ha akarod találkozunk, ha nem akkor nem- általában nem is válaszoltak. Még a visszahúzódóbb lányok is arra a következtetésre jutottak, hogy én nem vagyok számukra érdekes, és ignoráltak. Rosszabbak voltak az igényes, gúnyos lányok, akik azt írták nekem:

Chat
Chat
Chat
Chat

Ez egyszerűen szörnyű

Nem mondom, voltak olyanok is akiknek a kis pénisz jön be. Az emberek szeretik a különböző dolgokat, így volt alkalmam ágyba vinni valakit. De könyörgöm - tiszteljük egymást, azzal, hogy őszinték leszünk, nekem nem jönnek be az olyan hölgyek, akinek megereszkedett a melle, és találkozni akartak velem. Többször is sikerült megbeszélnem valakivel, aki rendben van, de egyik sem teljesítette teljesen az elvárásaimat.

5. Fórum férfiaknak

Normál esetben nem tettem volna ilyet, de teljesen magam alatt voltam, és most minden segítség jól jött. Találtam egy fórumot férfiak számára. Igazi siralomház volt- kanos öregemberek, akik könnyen kapható lányok számaival üzleteltek, vagy fiatal, kigyúrt srácok, akik a mellkasukról töltögettek fel képeket. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy megpróbálom, elvégre névtelen voltam. Megkérdeztem tudnak-e valami módszert a férfiasság növelésére. Valaki ezeket a tablettákat ajánlotta, én meg úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

6. Gyors megoldás
Mr. Kris - A férfiak véleménye

Elkezdtem szedni a tablettákat. Már az első pár nap után elkezdtem érezni a hatást. Enyhe bizsergést éreztem a péniszben, és nagyobb lett a szex iránti vágyam. A libidóm őrülten megugrott - mindenkit ágyba akartam vinni, aki az utamba került. De nem ez a legfontosabb, végül is a libidó nem az én problémám volt. Egy hét után elkezdtem egy felnőtteknek szóló videókat nézni az interneten. A farkam azonnal megdagadt, és felállt. Kemény volt, mint az acél, és akkora, hogy alig fért el az egyik kezemben. Valami megváltozott - azonnal lefényképeztem és feltettem a portálra, ahol szexpartnert kerestem. A reakciók elképesztőek voltak, a lányok mezítelen képeket küldtek nekem, amikben a tükör előtt pózolnak. Az egyik jobb volt, mint a másik. Már tudtam - bárkit megkaphatok.

Önnek is lehet isteni szexben része!

Azért írok most róla, mert tudom, hogy kalitkába voltam zárva. Úgy döntöttem, hogy megosztom az én módszeremet, amivel megnövelhettem a férfiasságomat, és a teljesítményemet. A MenMax keményebb, nagyobb és merevebb péniszt biztosít mindenki számára.

Nekem mindennap isteni szexben van részem. Ön is ezt szeretné?

Kattints ide, hogy megrendeld a MenMax kapszulákat engedménnyel

Kommentek

21 komment

Blog Mr Kris

Jelentkezzen be a kommenteléshez

Ossza meg:

Facebook Twitter Email

Rendezés a legújabb szerint

Avatar
Mmmm
• Ma

Pontosan az, amire szüksége van!

Avatar
Joop
• Ma

Megrendeltem, mint kiegészítő. Mióta szedem, úgy teljesítek, mint régen!

Avatar
LoveSex
• Ma

Mióta a MenMax-et szedem, nincs problémám. Tudom miről beszélek, önbizalmat és jó

Avatar
Mary
• Ma

Hú, hogy talállak meg? Szeretnék dumálni róla

Avatar
P.
• Ma

Én is szedem, és az szerszámom rendben van

Avatar
Lovelas
• Ma

Hé, a tiéd is merev még utána egy órával? Mert az enyém tízszer visz a csúcsra, mielőtt végzek. Nagyon jó.

Avatar
Potenman
• Ma

A Viagra ehhez képest cukorka

Avatar
Umo
• Ma

Működik?

Avatar
Josseee
• Ma

Sok adagot kapsz jó áron. Korábban is vettem már ilyesmi gyógyszert 600 PLN-ért, de csak rövid ideig hatott. A MenMax olyan, mint a reggeli kávé, vagy valami egészen más...

Avatar
Sexaddict_69
• Ma

Az enyém fantasztikusan működik, és már ő maga rendeli meg hahahahaha

Avatar
Sexy_E
• Ma

A szerszámom kétszer nagyobb, mint eddig volt.

Avatar
Rob
• Ma

Várom a szállítmányt

Avatar
Justmeeee
• Ma

Nagyon szuper

Avatar
Tom
• Ma

A cukorbetegség nem állított meg, de most őrülten jól működik!