Kutatások, amik levesznek a lábadról! -15 kg havonta jojó-effektus nélkül.

Heart and Body Institute

Üdvözlünk,
A nevem prof. Jenei József és gyanítom, hogy nem véletlenül jöttél az oldalamra. Ha szeretnél azon több ezer boldog ember közé tartozni, akik megbíztak a legújabb tudományban és technológiában, és egy hónap alatt akár 15 kilót is lefogytak, akkor a legjobb helyen jársz.

Az elmúlt 10 évben az Egyesült Államokban kutatóként, dietetikus és táplálkozási szakemberként, valamint elhízás-terapeutaként dolgoztam. Látva, hogy az emberek milyen sokat küzdenek a felesleges kilókkal (tagadhatatlanul sokan vannak az Egyesült Államokban), úgy döntöttem, hogy a saját ezembe veszem az ügyet, és létrehozok egy gyógymódot a túlsúly és az elhízás ellen.

Maradj velem, és mindent megtudsz!

Akarod:

 • javítani a kondíciódat?
 • óvni a csontrendszered és a gerinced?
 • hogy könnyedén vásárolj ruhákat bármelyik üzletláncban?
 • javítani a vércukorszinted?
 • javítani a hormonok működését?
 • hogy végre úgy nézz ki, ahogy szeretnél?
 • belülről fiatalítani a szervezeted?
 • …FOGYNI?

Elárulom, hogyan segítek neked elérni a vágyott célt:

Miután sok éven át elhízott emberekkel dolgoztam, elgondolkodtam azon, hogyan tudnék igazán segíteni nekik. Bár korábban magam sem hittem benne, tényleg vannak olyan emberek, akik - bárhogyan is próbálkoznak - egyszerűen nem fogynak. Ez a gének, az anyagcsere és a szervezet megszokásainak kérdése.

Három év kutatás:

Egy nap azt gondoltam magamban: ember, hiszen tudós vagyok! Megtalálom a módját annak, hogy a testet az elraktározott zsír égetésére programozzam. Miután több hónapig pályáztam a kutatáshoz szükséges támogatásokra és ösztöndíjakra, végre be tudtam venni magam a laborba. Tudtam, hogy ezek a kutatások triviálisak lesznek, ugyanakkor nagyon drágák és időigényesek.

Heart and Body Institute

Nem akarok senkit sem untatni a kutatás részletes leírásával, de röviden leírom, hogyan tudtam ezt elérni:

Mint mindenki más, én is tudtam, hogy a test a következőkből áll:

 • víz - kb. 60%
 • szerves, azaz szénbázisú vegyületek: lipidek (zsírok), fehérjék, szénhidrátok és nukleinsavak.
 • szervetlen, más néven ásványi anyagok

Az emberi test minden egyes alkotóelemét elkülönítettem, és elkezdtem kutatni őket. Miután sikerült izolálnom az egészséges testsúly fenntartásáért felelős MINDEN sejtet és szervet, már csak egy utolsó lépés volt hátra.

Ez azt jelenti, hogy főleg természetes összetevők hatnak rá. Ez a kompatibilitás garantálja a megfelelő működését. A legnehezebb dolog... kiválasztani ezeket az összetevőket.

Az egészséges testsúly fenntartásáért felelős emberi sejteket szinte minden hatóanyaggal bombáztam, ami csak eszembe jutott. Karfiol, kivi vagy akár afrikai talajmolekulákkal. Hittem abban, hogy végül sikerülni fog!

Az igazi áttörés akkor következett be, amikor egyes bogyókat kezdtem kutatni. A goji és acai bogyókat sokáig társították a fogyókúrával. Kiderült azonban, hogy a legfontosabb az, hogy megfelelően koncentrált kivonatokat nyerjünk belőlük.

Kutatásaim harmadik évében sikerült összeállítanom egy listát azokról a bogyós gyümölcsökről, amelyek megfelelően előkészítve zsírégetőként működnek, miközben teljesen biztonságosak a szervezet számára, és nem okoznak veszélyes hőtermelődést a szervezetben. FitBerry-nek neveztem el a projektet.

Heart and Body Institute

A FitBerry a bogyókból nyert fogyókúrás összetevők esszenciája. A következőkből áll:

Heart and Body Institute

MÁLNAKETON

Csökkentik a narancsbőrt és hatékonyan tisztítják az érfalakat. Ezenkívül megtanítják a szervezetet arra, hogy a tárolt zsírszövetből nyerjen energiát, így felgyorsítva a fogyást.

Heart and Body Institute

FEKETE ÁFONYA GYÜMÖLCS

Elnyomják az étvágyat, támogatják a belek működését, ezáltal csökkentik a székrekedés problémáját. Gazdag pektinekben és szabályozza az anyagcserét.

Heart and Body Institute

GOJI BOGYÓ

Erősítik az ereket, erős antioxidánsok, zsírt égetnek és csökkentik a rossz koleszterin szintjét.

Heart and Body Institute

ACAI BOGYÓ

Eltávolítják a méreganyagokat a szervezetből, csökkentik az éhségérzetet és támogatják a természetes zsírégetési folyamatot.

Heart and Body Institute

ACEROLA

Felgyorsítja az anyagcserét, normalizálja a belső szervek működését és támogatja a szervezet immunrendszerét, amely a fogyás során természetes módon gyengülhet.

Heart and Body Institute

FEKETE BORS

A legjobb természetes termogén. Jelentősen segíti a zsírégetést és csökkenti az étkezésből származó kalóriabevitelt. Nem vezet teljes hőtermeléshez, de a szervezetet éjjel-nappal zsírégetésre állítja be.

A FitBerry komplex egyenesen a zsírszövetbe hatol, eltávolítva a felesleges zsírt. Rájöttem azonban, hogy ennél többről van szó. A fogyást két szakaszban kell megközelítenie:

Heart and Body Institute
1. LÉPÉS:
Zsírszövetégetés.
Heart and Body Institute
2. LÉPÉS
A jojó-effektus megakadályozása.

Az igazság az, hogy a piacon kapható étrend-kiegészítők egyike sem képes tartós eredményeket biztosítani. A jojó-effektusnak joga van megjelenni minden olyan ember esetében, aki több kalóriát visz be, mint amennyit a szükségletei indokolnak.

Úgy tapasztaltam, hogy ilyen gyors és intenzív fogyás esetén fontos a helyes bélműködés. Nem tudtam olyan összetevőket tenni a kapszulába, amely kellőképpen hatással lenne erre. Csökkentenem kellett volna a kapszulák minőségét, és le kellett volna mondanom a gyümölcskivonatok egy részéről. Ezért hoztam létre egy második terméket, amelyet ingyen adok a kapszulák mellé.

Ez egy speciálisan kiválasztott rost, amely a FitBerry kapszulákkal együtt fogyasztva garantálja, hogy az elégetett kilók a fogyás befejezése után legalább 5 évig nem térnek vissza!

Heart and Body Institute

Miután sikerült létrehoznom egy teljes listát azokról a természetes összetevőkről, amelyek előnyösek a fogyás szempontjából, elkezdtem a kutatást. Ezek az Egyesült Államokban zajlottak, a fotókat és véleményeket a tesztekben részt vevő emberek engedélyével teszem közzé. Az eredmények engem is megleptek:

Heart and Body Institute

„Szkeptikusan álltam ahhoz, hogy valami az egész világon ismeretlen dolgot teszteljek. A Jenei úrral Jarzębskivel (a FitBerry kapszula megalkotójával) folytatott beszélgetés során azonban rájöttem, hogy a legrosszabb esetben egyszerűen semmi sem fog történni. Kipróbáltam - nagyon elszánt voltam. Amióta az eszemet tudom, kövér voltam - ennek véget akartam vetni. A hatása nagyon meglepett. Már néhány nappal a kapszulák szedése után elkezdtem észrevenni őket - jobban éreztem magam, könnyebbnek. Nem éreztem szükségét, hogy édességeket nassoljak. És 30 nap után... -15 kilogramm volt!”

Vanessa, 32 éves

Heart and Body Institute

„Soha nem tudtam, hogyan kell diétázni, soha nem is próbáltam. Szerettem bulizni, és a bulizás mindig ivással, evéssel nem pedig kalóriaszámolással jár. Szerettem volna vékony lenni, de nem mindenáron - olyan varázspirulákról álmodoztam, amik azonnal segítenek rajtam. Kiderült, hogy az álmok tényleg valóra válnak!”

Natalie, 28 éves

Heart and Body Institute

„Lefogytam, megfiatalodtam, csodálatosan érzem magam, és amikor belenézek a tükörbe, tudom, hogy tényleg így nézek ki! Mindenkinek ajánlom. Én is kutattam - ezért elhiszem, hogy az étrend-kiegészítés tényleg biztonságos, a kutatás nem rontott ezen, sőt, végre nagyon jó! :)”

Maggie, 41 éves

A FitBerry a megoldás, ha:

 • Két kilogrammnál többet akarsz leadni,
 • Valamilyen társult betegséged van (ízületi fájdalom, gerincfájdalom, hormonális problémák),
 • Nincs motivációd diétára vagy testmozgásra,
 • Szeretnéd szépnek és egészségesnek érezni magad.

A fogyókúra egy fontos életszakasz azok számára, akik a fölös kilók okozta problémákkal küzdenek. Érdemes megjegyezni, hogy a túlsúly vagy az elhízás problémái nagyon súlyosak - jelentősen rontják az életminőséget, energiát vesznek el, sok súlyos betegséget okoznak, és gyakran megrövidítik az életet. Érdemes szót ejteni egy elhízott ember mentális állapotáról is. Az ilyen emberek gyakran rosszul érzik magukat, nem fogadják el önmagukat és depresszióba esnek.

FitBerry - a Te módszered az álomalak eléréséhez!

A világ minden tájáról keresnek fel gyógyszeripari cégek a FitBerry miatt - mindannyian azt kérik, hogy adjam el a szabadalmat, és hatalmas összegeket kínálnak érte. Tudom, hogy ha a kapszuláim megjelennek a piacon, nagyon drágák lesznek! Azt szeretném, hogy mindenki megengedhesse magának a termékemet, ezért mielőtt eladnám, szinte ingyen honfitársaim rendelkezésére bocsátom a formulát!

Használd ki ezt a lehetőséget, mielőtt a formulám egy a japán gyógyszergyár tulajdonába kerül, és nagyon drágán kezdi el forgalomba hozni. Rendeld meg most a FitBerry-t - online fizetés nélkül, bankkártya nélkül, ügyfélfiók létrehozása nélkül. Egyszerűen töltsd ki az űrlapot, és fizesd ki a kapszula árát a futárnak, amikor átveszed a csomagot!

Prof. Jenei József

Tegyél megrendelést

FlexaFit - 30

Megrendeled Fitberry + Fibraslim, 30 darab

Ár 14590 Ft Ingyenes küldemény
Az Ön adatai100%-ban biztonságban vannak. SSL
Fizetési módok *