Hogyan fogytam le, lett önbizalmam, és ismerkedtem össze életem szerelmével?

[pontos recept, hogyan kell ezt csinálni]

A túlsúly nagyon megnehezíti az életet. Szeretne hatékonyan megszabadulni a hasán lógó zsírtól, a túl nagy comboktól? Ismerje meg a felesleges kilogrammok elvesztésének egyszerű módját.
Nem is tudott róla, hogy ez ilyen könnyű!

Olvassa el Szűcs Zsuzsanna történetét, aki hatalmas túlsúlytól szabadult meg. Fiatal lányként nagyon vékony volt, ez azonban az első terhessége után megváltozott. Nem tudta visszaszerezni leánykori alakját. Kiderült, hogy a könnyű fogyás titka ott van a kezünkben. Zsuzsanna elmondta nekünk hogyan is fogyott le. A történet egyszerűen elképesztő...

Amikor találkoztam a jövendő férjemmel, nagyon vékony voltam. Gyorsan megházasodtunk, és röviddel utána teherbe estem. Sajnos kiderült, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és majdnem 9 hónapig kellett feküdnöm. Nagyon sok súlyt szedtem magamra. Közvetlenül a szülés előtt még 35 kg túlsúlyom volt. Reméltem, hogy hamarosan leadom.

Női titkok

Nem sikerült visszatérnem az előző súlyomhoz

Sajnos nem történt ilyen. Egyre inkább híztam, mert folyton stresszeltem. A férjemmel nem éltünk túl jól. Ehhez jöttek a problémák az anyósommal.

Egy este hallottam, hogy a férjem és az édesanyja gúnyolódik a túlsúlyomról és vízilónak hívnak. Egész éjjel sírtam. Úgy döntöttem, hogy törődni kezdek magammal.

A jojó effektus

Szinte semmit sem ettem. De egy hónap alatt csak alatt 3 kg-ot fogytam. Ez összetört engem, és visszatértem a régi étrendemhez. A legjobb út a jojó effektushoz. Híztam 7 kg-ot. A túlsúly megnehezítette az életem. Nem játszhattam a fiammal, és nem találtam magamnak szép ruhákat. A munka során gyakran volt kapcsolatom ügyfelekkel, így jól kellett kinéznem. A nagyobb alkalmakkor is problémáim voltak. Meghívtak minket az unokatestvérem esküvőjére és lakodalmára. Nagy nehezen sikerült egy szép ruhát találnom a méretemben. Hiába. Az egész esküvőn az asztalnál ültem, és figyeltem, hogy a férjem milyen nagyszerű szórakozik egy régi főiskolai barátnőjével. Kétszer olyan vékony volt, mint én. Irigykedve néztem, ahogy táncolnak, ahogy kissé felemelte és átöleli a derekát.

Ismét kudarcot vallottam...

Megpróbáltam újra lefogyni. Dobozból étkezés, kemény munka az edzőteremben. Ezúttal sikerült leadnom 10 kg-ot. Azonban kiderült, hogy ismét terhes vagyok, és mint korábban, ismét veszélyeztetett. Újabb 20 kg-ot szedtem magamra.

A lányom születése után megfogadtam magamnak, hogy amint befejezem a szoptatást, azonnal elkezdek lefogyni. Aztán történt valami az életemben... A férjem azt mondta, hogy el kell válnunk, és ő elmegy egy másikhoz.

Női titkok
Női titkok

Két kis gyerekkel egyedül maradtam

A kétségbeesésből egyre többet kezdtem enni. Teljesen érdektelenné vált számomra, hogy milyen vagyok, és mi történik a testemmel.

És ami még rosszabb, egy nap láttam vele az ex-férjemet. Kiderült, hogy új élettársa a főiskolai barátnő volt, akivel annyira szórakozott a lagzin. Nevettek, és látszólag nagyon boldogok voltak együtt. Gyönyörű, karcsú, divatosan öltözött.

Ettől még rosszabbul éreztem magam. Elhagyott egy másikért, mert kövér voltam. Soha nem mondta, hogy a túlsúlyom zavarja. Soha nem javasolta, hogy tegyek semmit ellene. Mindig azt állította, hogy nem annyira fontos neki.

Ez összetört engem. Ahelyett, hogy megpróbáltam volna összeszedni magam, az evésben kerestem vigasztalást. Az eredményre nem is kellett sokáig várni. 90,2 kg lett a súlyom!

90 kilogrammot nyomtam!

Egy nap találkoztam egy ismerősömmel. Alig ismertem fel, kétszer kisebb volt nálam. A középiskolában Rózsa volt a kövérebb. Több mint 100 kg volt a súlya. Most úgy nézett ki, mint egy fiatal istennő, karcsú volt és formás.

„Ezt hogyan csináltad? Hogyan fogytál le? Diéta, nehéz testmozgás, vagy talán gyomorcsökkentő műtét?” - Megkérdeztem.

Rózsa így válaszolt: „Ugyan, hagyd már, Aga. Milyen étrend, milyen gyakorlatok, nem is beszélve a műtétről. Ezek a gyümölcsök. Ugorj be hozzám egy kávéra, és mindent elmesélek.”

Rózsa megváltoztatta az életem

Néhány nap múlva találkoztunk. Rózsa elmondta nekem, hogy végre boldog. Ez látható is volt. Mindezt egy olyan kivonatnak köszönette, amit Garcinia Cambodiából, cayenne paprikából, és zöld teából alkottak meg. Egyszerűen nem hittem a szememnek. A kúra előtt Rózsa 105, 5 kiló volt. Minden egyes nap bevett egy darab Fatfix kapszulát, és kis idő múlva már szó sem volt semmiféle túlsúlyról. A legmeglepőbb az volt, hogy mindezt anélkül, hogy változtatott volna az étrendjén, vagy bármiféle testmozgást végzett volna. Át küldte nekem a linket, hogy honnan tudom én is megrendelni.

Bár nem nagyon akartam elhinni a történetet, elnéztem az oldalra. Úgy döntöttem, hogy megkockáztatom, és megrendeltem. Már 2 nappal később meg is kaptam a Fatfix csomagot. Egy kapszulát azonnal be is vettem.

7 nap múlva ráálltam a mérlegre. A különbség hatalmas volt! Éppen egy hete, hogy elkezdtem szedni a kapszulákat.

A különbség elképesztő! Sokkal jobban nézek ki- és mindezt diéta és edzés nélkül!

Úgy éreztem, egyszerűen leesnek rólam a ruháim. És valóban, azt ettem, azt csináltam, amit eddig mindennap, ennyi volt az egész. 12 nap múlva, fel tudtam venni azt a farmert, ami eddig túlszoros volt.

Rövid idő alatt annyira lefogytam, hogy szinte már fel sem ismertek. Nagyon jól éreztem magam. A bőröm sugárzó és sima, annak ellenére, hogy milyen gyorsan fogytam.

Ki kellett cserélnem az egész ruhatáramat, mert minden túl nagy volt. Munkahelyet is változtattam. Már nem voltam szégyenlős, kövér, hanem egy gyönyörű nő, aki ismeri az értékeit.

Kövérből gyönyörű nővé váltam.

Az új munkahelyemen volt egy szimpatikus informatikai szakember. A kezdetektől fogva éreztem, hogy megakadt rajtam a szeme. Wojtek, mert így hívták, elbűvölt. Végül elmentünk egy kávéra, és elkezdtünk találkozgatni.

Nagyon jól vagyunk a Wojtekkel. Nem aggódok azért, hogy ismét meghízom. All inclusive vakáción voltunk, és egyáltalán nem bántam. Csak ajándéktárgyakat hoztam, plusz kilók nélkül. Nincs jojó effektus, bár már két hónapja nem szedtem a Fatfix-et.

Női titkok
Női titkok

P.S. Összesen 33 kg-ot fogytam. Lemondás, testmozgás nélkül. Az egyedüli, amit tettem, hogy rendszeresen szedtem a Fatfixet.
Most 57 kilogramm a testsúlyom, és nagyon jól érzem magam. Nagyon sok energiám és erőm van. Gyerekekkel és Wojtekkel gyakran futok vagy biciklizek. Életem fényt kapott.

Tudom, hogy Rózsa története kételkedést ébreszthet. Én is azt gondoltam, hogy ez valami ostobaság. Ennek ellenére ezt a módszert, azaz a Fatfixet. Tehettem volna, hogy nem csinálok semmit, magamat az életem és a helyzet áldozatának tekintve. Egyszerűen helyben toporognék. Megragadtam egy esélyt!

Szeretném megköszönni azt, amit kaptam, tehát ezen a módon megosztom. Ha az szeretnéd, hogy úgy mint én, újra gyönyörű, vonzó legyél, ha vissza akarod nyerni az önbizalmad, és meg akarod találni a boldogságot az életben és a szerelemben, csak próbáld ki! Megadom a linket ahhoz az oldalhoz, amelyet Mártától kaptam. Csak kattints az alábbi kék gombra: "UGRÁS A GYÁRTÓ OLDALÁRA", és az oldal megnyílik. A többi rajtad múlik, a saját kezedbe veszed az ügyeket.

Hozzászólások (7)

Hagyj egy megjegyzést, a véleményed fontos nekem. Tiszteld a többi felhasználót, a sértő megjegyzéseket eltávolítjuk.

Az Ön aláírása megjelenik a megjegyzés mellett.
Az e-mail cím nem lesz látható a weboldalon.
Agáta
Ma

Egyetlen lélegzettel olvastam. Már megrendeltem!

Karolina
Ma

Köszönöm a módszert. Remélem, hogy nekem is sikerül

Mária
Ma

Korábban olvastam a Fatfixről, és annak a lánynak is sikerült. Most már nincs mentségem, megrendeltem.

Antónia
Ma

Két hete szedem a Fatflixet. Egyre vékonyabb vagyok, és istenien érzem magamat a bőrömben.

Zófia
Ma

30 kilót kell leadnom. Már nincs semmi mentségem, még ma megrendelem. Szoríts nekem!

Léna
Ma

A történetem hasonló a Tiédhez: veszélyeztetett terhesség, túlsúly és a férjem engem is elhagyott, mint Téged. Kockáztatok, és megrendelem ezt a készítményt, mert már elegem van az ilyen életből.

Júlia
Ma

A barátnőm is szedte a Fatfixet, és 15 kilót fogyott egy hónap alatt. Szuperül néz ki. Ajánlom!

Éva
Ma

Éppen tegnap kaptam meg. Beszámolok az eredményeimről

Máté
Ma

Valószínűleg én vagyok az egyetlen srác itt :) Nekem is voltak súlyproblémáim, egy lány elhagyott. Vettem fatfixet, és... már van 20 kg-mal könnyebb vagyok, és új barátnőm van.

Anna
Ma

Már sok pozitív véleményt hallottam erről a készítményről. Meggyőztél, én rendelek.