Csak 30 napra van szükség arra, hogy lefogyj 15 kilót! Vannak erre vizsgálataink!

Üdvözöllek,

A nevem prof. Szekeres János. Mikrobiológus vagyok. Szeretném bemutatni a legújabb és legnagyobb felfedezésemet, amely egy egész sor független vizsgálattal lett alátámasztva: 100%-ban természetes zsírégető kúra, amelynek köszönhetően elég egy hónap 15 kiló leadásához! És ez minden diéta, erőfeszítés, fizikai erőfeszítés és lemondás nélkül.

Szekeres János

Válaszold meg magadnak a kérdést, szeretnél-e:

 • Lefogyni 15 kilót 30 nap alatt, attól függetlenül, hogy korábban az ideális alakért folytatott harc nem hozta meg a kívánt eredményt.
 • Megszüntetni a káros koleszterint a szervezetedben és ezzel együtt normalizálni a laboreredményeket és 88%-al csökkenteni a keringési betegségek (többek között az infarktus, agyvérzés, érelmeszesedés) rizikóját már 2 hét alatt.
 • Normalizálni a vércukorszintet, javítani a hasnyálmirigy működését és korlátozni a cukorbetegség kialakulását
 • Elkerülni a JoJo effektust és éveken át örülni a szép alaknak
 • Szépnek és energiától duzzadónak lenni, javítani a bőröd, hajad és körmeid állapotán

Mindezt elérheted életmód változtatás: diéta, éhezés és önkínzás nélkül. Nem kell sem dietetikusokhoz, sem az edzőterembe járnod. Visszanyerheted az egészséged és jó közérzeted és emellett karcsúsíthatod alakod szinte ingyen, egy vagyon kiadása nélkül megtévesztő kúrákért.

Ez a módszer jobb, mint a diéta!

 • Teljesen természetes, 100%-ban olyan összetevőket tartalmaz, amelyek ideálisan megfelelnek a szervezetednek. A megfelelő működéshez energiára és kalóriára van szükséged – az éhezés soha nem segít elérni a vágyott eredményt, de ha mégis sikerül leadnod néhány kilót – a JoJo effektus hamarabb jelentkezik, mint várnád. Hasonló a helyzet az edzéssel – bár az emberi szervezet járásra van teremtve, a természetellenes edzések az edzőteremben nagy megterhelést jelentenek az ízületeknek és a csontoknak – ettől vannak minden sportolónál a gyakori sérülések.
 • Gyors és tartós eredményt biztosít, attól függetlenül, hogy mit eszel, és hogyan töltöd a szabadidődet. A szervezeted természetes módon átáll a más zsírégetésre. Az energia, amit a az evésből nyersz – és ami ezzel jár, a kalória, amelyet elfogyasztasz, az anyagcseréd meghajtója lesz. Egyszerűen ehetsz és fogyhatsz.
 • A szervezetedet 24 órán keresztüli zsírégetésre állítja! Égeti nem csak a zsírt, ami éveken keresztül rakódott le a szervezetedben zsírszövetek formájában, hanem megakadályozza további zsírszövetek alakulását gátat alkotva, amelynek köszönhetően a jövőben egy kilót sem hízol.
 • Segíti az egészséget és véd a betegségekkel szemben! Ez a módszer nem csak segít a fölösleges zsír elégetésében – javítja a keringést, eltávolítja a koleszterin lerakódásokat, normalizálja a vércukorszintet (ezzel együtt megakadályozza a további következményeket: pl. a cukorbetegség okozta lábszárfekélyt)
 • Elégeti a zsírt egyszer és mindenkorra! A természetesen elégetett kilók már nem térnek vissza – problémamentesen tarthatod az elért súlyod. A meggyorsult anyagcserének köszönhetően nincs esélye a JoJo effektus kialakulásának.
 • Sok pénzt takarítasz meg! Nem kell költened dietetikusokra, személyi edzőkre és drága pszeudo-diétás termékekre. Elég alkalmazni ezt az innovációs módszert egyszer és 30 nap múlva 15 kilóval kevesebb!

Ez a természetes módszer a probléma gyökerénél hat – megszünteti a súlyfelesleg okait, valamint azonnal segíti a zsírégetést még a legproblémásabb helyeken is, úgy mint a hason és a vállakon.

Az én módszeremmel megszabadulsz a súlyfeleslegtől, minden zsírszövet formájában lerakódott kiló átalakul energiává és azonnal elégetésre kerül. Ennek a módszernek a segítségével elfelejtheted a hatalmas ruhákat és egy esküvői ruha megvásárlása nem fog számodra kihívást jelenteni. Ez a kúra lehetővé teszi, hogy megszabadulj a túlsúly okozta térd vagy gerincfájdalmaktól és a kellemetlen túlzott izzadást is elfelejtheted!

A módszer lehetővé teszi számodra, hogy 15 kilótól szabadulj meg 30 nap alatt. Végre beleférsz a normál méretű ruhákba és az emberek dicsérni kezdik a külsődet. Nem lesz problémád azzal, hogy fürdőruhában mutatkozz az uszodában, a hálószobában pedig magabiztosságoddal meglepheted a partnered. Mindez az unikális formulának köszönhető, amely két fázisban égeti a súlyfelesleget, amelyek ráirányítják a szervezetedet az azonnali 24 órás zsírégetésre.

Szeretnéd tudni hogyan találtam ezt fel?

A kutatások vészt jóslóak – minden harmadik ember Magyarországon túlsúlyos. Külföldön már megjelent az a mondás ”kövér, mint egy magyar”. Ez óriási probléma, nem csak esztétikai szempontból. Ez elsősorban nem csak fizikai, de pszichikai egészség problémája is! A jó kinézet mindig magabiztosságot ad, a jó megjelenés érzése minden embernek meghajtó erő. A magabiztosság lehetővé teszi, hogy kitűnjünk, ezzel együtt sikereket érjünk el a magánéletben és a munkában.
A túlsúly nem csak önértékelési problémákat és sikertelenséget okoz. Megnöveli agyvérzés, érelmeszesedés, cukorbetegség vagy az agyvérzés kockázatát. Tönkreteszi az ízületeket, láb és gerincfájdalmakhoz vezet, olyan betegségek okozója lehet, mint: a nagylábujjak deformációja, bőrirritáció és bőr kipállás (főleg a combok belső oldalán). A túlsúly éveken keresztül problémát okozott kedves lányomnak, Karolinának...

Karolina fiatal, szép, de duci lány volt mindig. Engem sohasem zavartak a plusz kilói – olyannak szerettem, amilyen volt. Mindig ideálisnak láttam, ő a legokosabb és a legügyesebb - egyszerűen apa kislánya.
Mikor a lányom tizenéves lett, hormonális problémái lettek. A súlya drasztikusan megnőtt és bár továbbra is úgy gondoltam, hő ő a legügyesebb, láttam, hogy nem bír a túlsúlyával. Szégyellte a testét, hatalmas, zsákszerű ruhákban járt. Nem tudtam nézni, hogy a lányom hogy szenved, féltettem az egészségét. Ráadásul nagyon magányos volt, az önértékelési problémái miatt nem tudott tartós kapcsolatot létesíteni. Boldog családot akartam, vőt és unokákat, akik boldogan szaladnak elém.

Egy napon a lányom kisírt szemekkel jött haza. A fiú, akivel találkozgatott egy másik lányt választott – ahogy a lányom mondta „egy soványabbat”. Elviselhetetlen volt a gondolat, hogy valaki nem látja meg a lányomban a szép tulajdonságokat csak azért, mert problémák vannak a súlyával.

Tudós apa, azaz hogyan találtam fel a karcsú alak receptjét!

Semmi rosszabb nincs a tehetetlenségnél. Nehéz nézni, hogy a számunkra kedves személy szenved és mi nem tudunk tenni semmit. Valóban nem tudok tenni semmit a lányom szenvedése ellen? Hiszen kutató vagyok! Nem azért töltöttem a fél életemet a laboratóriumban, hogy csak nézzem és várjak, hogy a helyzet egyre rosszabb lesz! Elhatározta, hogy cselekedni kell és megkezdtem a vizsgálatokat a laboratóriumban.

Eleinte napi néhány órát töltöttem a laborban. Elhatároztam, hogy egy kis időre otthagyom a szakmai munkát és teljesen a átadom magam az innovációs fogyókúrás módszer kidolgozásának. Tudtam, kell lennie valamilyen módszernek és ha megtalálom, nem csak a lányomon segíthetek, hanem több millió embernek a világon. Egy évet töltöttem a laboratóriumban – szinte nem is voltam otthon, intenzív kísérleteket folytattam és minduntalan újabb mixtúrákat vittem haza a lányomnak. Mind 100%-ban természetes volt, szóval nem féltem a mellékhatásoktól és odaadtam Karolinának, hogy lássam, hogyan reagál a szervezete.
A kétfázisú formula telitalálatnak bizonyult. Két nap alkalmazás után, a lányom bevallotta, hogy kiválóan érzi magát és sokkal jobb a kedve. Folyamatosan ette, a készítmény csökkentette az éhségérzetét és nem kívánta az édes vagy sós rágcsálnivalókat. A méretei szemmel láthatóan csökkentek, napról napra egyre karcsúbb lett.
Elég volt két hónap, hogy a lányom egy észvesztő cuccban szaladt hozzám és azt kiabálta: Apa! Végre belefértem az S méretbe! El voltam képedve, a találmányom még engem is meglepett!

Ennek a módszernek köszönhetően Karolina lefogyott 28,5 kilót két hónap alatt. Az első alkalmazástól kezdve a szervezete elégette a zsírt, függetlenül attól, hogy mit evett és mennyit mozgott. Most boldog és mosolygós, nem fáj a gerince, nem fáradt és kedvetlen, és ami a legfontosabb – megszabadult az inzulinintoleranciától, javultak a laboreredményei!

Ez idáig nem volt lehetőség arra, hogy ilyen rövid idő alatt egészségesen lehessen ilyen nagy súlyt veszteni! Az én módszerem lehetővé teszi a gyors, biztonságos fogyást, melynek eredménye hosszú évekig kitart!

Mióta a lányom karcsú, folyton boldognak és mosolygósnak látom!
Mióta a lányom karcsú, folyton boldognak és mosolygósnak látom!

Most elmagyarázom, hogy az én kétfázisú módszerem mitől ilyen hatásos és mitől ad 100%-os bizonyosságot a vágyott eredmény elérésére.

I Fázis – A szervezet felkészítése a súlyvesztésre

Ez egy kulcsfontossági fázis, amelyikről mindenki elfelejtkezik a fogyókúránál! Ahhoz, hogy leadjuk a fölös kilókat, fel kell készülni és megtisztítani a szervezetet a lerakódásoktól és mérgektől. Ezek a mérgező anyagok nem csak súlyos betegséghez vezethetnek, de blokkolják az anyagcserét és visszatartják a zsírt a szervezetben. Mindenhol vannak, nem tudsz védekezni ellenük!

A módszer, amit megalkottam, lehetővé teszi, hogy végre megszabadulj a szervezetedben lerakódott káros anyagoktól és eltávolítani a belekből a lerakódásokat. Ennek köszönhetően a szervezeted már nem ütközik akadályokba és megkezdődik a zsírok energiává való átalakulása, aminek következtében elégeti a fölösleges zsírszöveteket és lefogysz nem egészen egy hónap alatt 15 kilót JoJo effektus nélkül!

II. Fázis – 24 órás zsírégetés

A formulában található hatékony teljesen természetes összetevők keringenek a szervezetben és lebontják a felhalmozódott zsírszöveteket. A szétesett zsír gömböcskék azonnal energiává alakulnak és elégnek. Nem kell edzened ahhoz, hogy elérd a vágyott alakod és megszabadulj a narancsbőrtől.

Nem kell sokáig várnod az eredményre, a szervezeted azonnal elkezdi égetni a fölösleges zsírt szinte rögtön! Az folyamatos égetés lehetővé teszi számodra, hogy visszafordíthatatlanul megszabadulj a zsírpárnáktól! Ebben a fázisban a zsírégetés folyik függetlenül attól, hogy mit eszel és mit csinálsz! Álmodban is fogysz.

Miért bízott meg bennem ennyi ember és kaptam elismerést tudósoktól az egész világról?

Ez nagyon egyszerű – az én módszeremet alkalmazó emberek 99% legalább 15 kilót fogyott le egy hónap alatt.!

Előtte és utána

Lerakódásokkal teli bélrendszer, blokkolt zsírégetés. Elégtelen emésztés. Tiszta belek egészséges bélmozgással. Egészséges emésztés és gyors zsírégetés.
Lerakódásokkal teli bélrendszer, blokkolt zsírégetés. Elégtelen emésztés.
Lerakódásokkal teli bélrendszer, blokkolt zsírégetés. Elégtelen emésztés. Tiszta belek egészséges bélmozgással. Egészséges emésztés és gyors zsírégetés.
Tiszta belek egészséges bélmozgással. Egészséges emésztés és gyors zsírégetés.

Ez idáig nem sokan hittek az egészséges és gyors fogyásban. Ez most végre megváltozott – az én kétfázisú fogyási formulám megváltoztatva a szervezet szokásait, a zsírszövetet átváltja energiává és azonnal elégeti. Ennek köszönhetően fogysz, ahelyett hogy híznál függetlenül attól, hogy mit eszel és milyen életmódot folytatsz. A lányom esete csak egy csepp a tengerben – bizalmat kaptam több, mint 16 ezer embertől! Ők most örülnek az egészségüknek és karcsú alakjuknak.

Nem hiszed? Minden kétséget elhárított a Massechisetts-i Nemzetközi Kutatóközpont, amely egyhangúlag bebizonyította a módszerem hatékonyságát! Ez a felfedezés nemsokára ismert lesz az egész világon! Már ma az orvostanhallgatók megismerik ezt a módszert a dietétika előadásokon. Büszke vagyok magamra, de ennél is jobban örülök annak, hogy végre segíthetek az embereken az egész világon!

Ez 100%-ban biztonságos és hatékony módszer!

A természet többet adott nekünk, mint gondolnánk. Minden, amihez az élethez szükségünk van itt van ezen a világon gépek és emberek beavatkozása nélkül. Így van ez a fogyókúrával is – csak a 100%-ban természetes összetevők teszik lehetővé, hogy örülhess egészséges alakodnak, mert csak ezek tudnak teljesen összeköttetésbe kerülni a Te – természetes – szervezeteddel! Ez ilyen egyszerű!

Az ismerőseid irigykedni fognak! Elismerést kapsz és megnő az önértékelésed!

Sosem felejtem el, a lányom hogy rohant hozzám elmondani, hogy a fiú, akiért sírt két hónappal ezelőtt meglátta őt a kúra befejezése után és megbocsátásért könyörgött!

A kétfázisú formula több, mint fogyókúra – ez a biztos siker és garantált biztonság, olvassátok el:

1. 100%-ban természetes és biztonságos

Mint már korábban is mondtam – a módszerem természetes, biztonságos és hatékony. Csak természetes összetevőket tartalmaz, ez az Anyatermészet fogyasztó csodája összesűrítve egy kis kapszulában.

2. Hidratálja a szervezetet

A módszer tulajdonságainak köszönhetően és a ténynek, hogy vízben oldódó, háromszor annyi jótékony összetevőt vehetsz magadhoz, mint a normál evésnél! Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy mit eszel – a kapszula midig erősebb lesz!

3. Azonnal hat!

Nem kell várnod és számolnod a napokat – már az első kapszula után hat. Ennek köszönhetően még akkor is fogysz, amikor alszol!

Fatfix

Jellemzők:

 • A szervezetre káros lerakódások és toxikus anyagok eliminálása
 • Az anyagcsere meggyorsítása
 • Az egészség javítása és a veszélyes betegségek kizárása
 • Folyamatos 24 órás aktív zsírégetés
 • Könnyen alkalmazható forma

Válaszolj magadnak arra a kérdésre, hogy érdemes-e?

Érdemes-e tovább számolni a kalóriákat és aggódni minden elfogyasztott falat után? Gyötrődni az edzőteremben és ízületi sérüléseknek és csonttörésnek kitenni magad? Érdemes-e szégyellni a tested és félni mások véleményétől?

Ha szeretnél megszabadulni ezektől a problémáktól, javítani az egészségi állapotodon és végre jól kinézni – ne halogasd, engedj segíteni magadon. Ezt a formulát a lányomnak alkottam, most átadom Neked. Vedd és éld az életed úgy, ahogy szeretnéd – szorongás, stressz és rossz közérzet nélkül.

Rizikómentesen fogysz!

Több száz független vizsgálat igazolja – a FatFix formula világszintű találmány! Lehetővé teszi, hogy 30 nap alatt leadj 15 kilót, minden mellékhatás nélkül! Mi több, a FatFix formula megkapta a nagy presztízsnek örvendő Felhasználók Díját, ezért biztos lehetsz abban, hogy nálad is működni fog.

A jó márka garanciája

A Massechusetts-i Nemzetközi Kutatóközpont igazolása száz százalékban bizonyítja az eredetiséget. Itt megrendeled a kivételes formulámat, aminek köszönhetően 30 nap alatt lefogysz 15 kilót.

Minőségi garancia

Ennek a garanciának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a FatFix 100%-ban természetes, egészséges összetevőket tartalmaz, amelyek nem csak fogyasztanak, hanem gondoskodnak is a szervezetedről.

Elégedettségi garancia

A FatFix hatékonyságát a vizsgálatok 99% igazolta, a vizsgált személyek közül néhányan már az első tabletta bevétele észrevehető hatást észleltek. Ez garancia arra, hogy eléred a kitűzött célt!

FatFix – A Te módszered a megálmodott alak eléréséhez!

A gyógyszergyártó cégek az egész világról verekszenek a FatFix – mind azt kérik, hogy adjam el nekik a szabadalmat és komoly pénzeket ígérnek. Tudom, ha a kapszuláim megjelennek a piacon, nagyon drágák lesznek! Nem akarom, hogy az én termékemet ne tudja megengedni magának mindenki, ezért mielőtt eladom, honfitársaim rendelkezésére bocsátom szinte ingyen!

Az engedményes klubban való részvétellel a FatFix kapszulákat megvásárolhatod hatalmas 89%-os engedménnyel. Ez Nektek csinálom, azért mert boldog emberek országában szeretnék élni!

Használd ki ezt a lehetőséget, mielőtt a formulámat átveszik a japán gyógyszerészeti konszernek és utána már csak nagyon sok pénzért lehet majd megvásárolni. Rendeld meg a FatFix most – az interneten keresztül minden további költség, kártya vagy fogyasztói feliratkozás nélkül. Egyszerűen csak töltsd ki a kérdőívet, a kapszulákért a futárnak fizetsz a küldemény átvételekor.

prof. Szekeres János